Έδρα – Περιγραφή

Τα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα εδρεύουν σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης (περιοχή Χαριλάου), επί της οδού Γυμνασιάρχου Β. Μυστακίδη 37 και στην Κύπρο στην πόλη της Λάρνακας (περιοχή Αραδίππου), επί της οδού Δελφών 19Α. Το ανθρώπινο δυναμικό της σε Ελλάδα και Κύπρο απαρτίζεται από μια ισχυρή και ευέλικτη ομάδα, ικανή να παρέχει όσο πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς την ολοένα και πιο απαιτητική αγορά.
Είναι μόνιμο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό με εμπειρία πολλών ετών ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών και υπηρεσιών σε μία επίσκεψη, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αποκατάστασης και ταυτόχρονα μειώνοντας τα κόστη για τον πελάτη.
Η εταιρεία διατηρεί στα γραφεία της πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο των εργασιών και έργων που ολοκληρώνονται όλα αυτά τα χρόνια. Στις ιδιόκτητες αποθήκες της διαθέτει εξοπλισμό και πλούσια γκάμα από υλικά για μελλοντική χρήση καθώς και μετασκευή υλικών για επανατοποθέτηση. Τέλος η εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο διαθέτει σύγχρονο στόλο Ι.Χ. και επαγγελματικών αυτοκινήτων, για την κάλυψη των αναγκών της.