Η Εταιρεία
Έδρα - Περιγραφή
Βασική Φιλοσοφία - Αξίες
Τομείς Δραστηριότητας - Τεχνογνωσία
Φωτογραφικό Αρχείο
Πελατολόγιο
Στόλος Αυτοκινήτων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις


Η SYNEPIA αναλαμβάνει έργα εκτός Θεσσαλονίκης;

  Βεβαίως! Όλα αυτά τα χρόνια η Synepia προγραμματίζει και ολοκληρώνει έργα σε όλη την Ελλάδα ενώ οι δραστηριότητές της επεκτείνονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Κύπρο.

 

Η SYNEPIA απευθύνεται και στον ιδιώτη και στον επαγγελματία;

  Το πολλαπλό αντικείμενο εργασιών της εταιρίας και η συνεχής εξέλιξη (τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε εξοπλισμό), προσδίδει τη δυνατότητα παροχής γενικών και ολοκληρωμένων λύσεων σε τεχνικές υπηρεσίες τόσο στον ιδιώτη όσο και στον επαγγελματία. Στόχος της εταιρίας είναι η δυνατότητα παροχής λύσεων τόσο σε μελετητικό όσο και κατασκευαστικό επίπεδο με σκοπό την εξασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των κατασκευών σε συνδυασμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Μέσα από τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της έχει καταφέρει να έχει μακροχρόνια ευχαριστημένους πελάτες & συνεργάτες.

 

Γιατί  να τηλεφωνήσω για προσφορά στη SYNEPIA;

  Γιατί διαθέτει εμπειρία ετών στον χώρο. Γιατί ανταποκρίνεται στα αιτήματα του πελάτη είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας, άμεσα και με ακρίβεια. Γιατί μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία κανονίζεται άμεσα ραντεβού. Γιατί ο υπεύθυνος έργων ενημερώνει για τις δυνατότητες των υπηρεσιών ταυτόχρονα με συμβουλές και προτάσεις. Ύστερα από το ραντεβού δίνεται αναλυτική τεχνικό –οικονομική προσφορά όλων των εργασιών που θα ακολουθήσουν. Τέλος γιατί εάν τυχόν δεν υπάρξει καμία συμφωνία δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Το κόστος εργασιών είναι οριστικό ή μπορεί να αλλάξει;

  Όλες οι εργασίες που θα γίνουν υπάρχουν αναλυτικά στην τεχνική περιγραφή των εργασιών και είναι αναλυτικά κοστολογημένες οπότε και το κόστος είναι οριστικό.

 

Υπάρχει χρονοδιάγραμμα στην προσφορά;

  Σε κάθε προσφορά της SYNEPIA υπάρχει χρονοδιάγραμμα εργασιών το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα.

 

Γιατί μία ανακατασκευή μπορεί να φανεί ακριβή;

  Συχνά αυτό που βλέπουμε ότι άλλαξε ή ανακατασκευάστηκε είναι μόλις το 30% της συνολικής εργασίας που απαιτήθηκε!

 

Μπορεί η SYNEPIA να ανταποκριθεί ταυτόχρονα σε παραπάνω του ενός έργα;

  Η SYNEPIA διαθέτει ομάδες διαχείρισης έργων αποτελούμενες από έμπειρους επικεφαλείς ομάδας και συνεργάτες για την οργάνωση και επίβλεψή τους. Ευρεία παρακαταθήκη ανταλλακτικών και μηχανημάτων για την άμεση αντιμετώπιση των τεχνικών αναγκών. Ευρείας κλίμακας εξοπλισμό (εργαλεία / όργανα) κατάλληλα διαπιστευμένων. Τέλος διαθέτει εκτεταμένο αριθμό σύγχρονων Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων για την υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει ακόμη και όταν είναι περισσότερα του ενός.

 

Γιατί να επιλέξω τεχνική εταιρεία για την ανακαίνιση;

    Η ανάθεση της ανακαίνισης σε Εταιρεία:

  Εξασφαλίζει την άρτια εκτέλεση των εργασιών. Προστατεύει τον ιδιοκτήτη από τυχαίες επιλογές.  Προγραμματίζει τη σωστή αλληλουχία των εργασιών. Παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του έργου.  Εφαρμόζει τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται. Τηρεί τον συμφωνηθέντα προϋπολογισμό.

 

Γιατί να κάνω ανακαίνιση;  

  Με την ανακαίνιση αντιμετωπίζονται χρόνια τεχνικά προβλήματα, είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επιχείρηση. Ανεβαίνει η αγοραστική τους αξία, δημιουργείται αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής με χώρους όπως τους ονειρεύεται αισθητικά ο πελάτης ενώ σαφώς ξοδεύονται πολύ λιγότερα χρήματα απ΄ ότι στην περίπτωση αγοράς ενός νέου χώρου.

  Στις επιχειρήσεις – και ειδικότερα σε καταστήματα ή χώρους που υποδέχονται πελάτες τακτικά – η ανακαίνιση αποτελεί και εργαλείο προσέλκυσης νέων πελατών. Στη σημερινή, ανταγωνιστική εποχή, η ανανέωση και η συμμόρφωση εμπορικών χώρων σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, κρίνεται επιτακτική ανάγκη για όποιον επιχειρηματία θέλει να τονώσει την εικόνα της επιχείρησής του με στόχο τη λειτουργικότητα και επομένως την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

  Σε όλες τις περιπτώσεις, ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης, μπορούν να υπάρξουν και σημαντικά οφέλη εξοικονόμησης ενέργειας, που σε βάθος χρόνου αποφέρουν και αξιόλογη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για ανακαίνιση;

 

Σίγουρα η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσει μια ανακαίνιση είναι όταν ο εκάστοτε ιδιοκτήτης ή επιχειρηματίας νιώσει έτοιμος και αποφασισμένος να την κάνει!

Διεύθυνση: Γ. Μυστακίδη 37 Τ.Κ. 54250 Χαριλάου Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 320.683 / 2310 309.957
Fax: 2310 320.661 / 2310 309.872

:: Η Εταιρεία :: Έδρα - Περιγραφή :: Βασική Φιλοσοφία - Αξίες :: Τομείς Δραστηριότητας - Τεχνογνωσία :: Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις :: Μηχανολογικές Εργασίες 'Υδρευσης, Αποχέτευσης :: Εγκαταστάσεις Αυτοματισμού :: Εργονομία - Στήσιμο Καταστημάτων :: Αναδιατάξεις - Διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων :: Ψευδοροφές Γυψοσανίδας - Ορυκτής Ίνας :: Επενδύσεις Γυψοσανίδας και Ξύλου :: Συνθετικά και Υπερυψωμένα Δάπεδα :: Θερμομόνωση - Ηχομόνωση :: Ελαιοχρωματισμοί - Ταπετσαρίες :: Θερμομόνωση Κελύφους :: Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις :: Ασφαλτοστρώσεις - Πλακοστρώσεις :: Μεταλλικές Κατασκευές - Στέγαστρα :: Αποφράξεις - Καθαρισμοί Δικτύων :: Διαμορφώσεις Περιβάλλοντα Χώρου :: Ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου :: Φωτογραφικό Αρχείο :: Επαγγελματικοί χώροι :: Εξωτερικοί χώροι :: Τρισδιάστατες αποτυπώσεις (3D) :: Έργα στο Εξωτερικό :: Πελατολόγιο :: Στόλος Αυτοκινήτων :: Συχνές Ερωτήσεις :: Επικοινωνία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης